Fysioterapi: +45 30 48 07 85 Sportsfysioterapi: +45 30 48 07 95

Ambassadører

Kuhrefysio sponsorerede atleter

Ulrikke Evensen

Ulrikke Evensen, født 1994, forhindringløber.

Ulrikke elsker udfordringer og har i sin unge alder løbet sig til flere topplaceringer internationalt, heriblandt flere sejre på langdistance (15 km og opefter) samt guld og sølv i sin aldersklasse til EM og VM. I slutningen af 2017-sæsonen havde Ulrikke sin debut til i et 24-timers forhindringsløb i Las Vegas’ ørken, hvor hun placerede sig som nr. 5 på tværs af aldersgrupper.

Ulrikke benytter Kuhrefysio primært til skadesforbyggende vejledning, træning og småskavanker der opstår i forbindelse med træning og konkurrencer.

Ambitionen er at stå på øverst på podiet til danske som internationale stævner af langdistance.

Til dagligt er Ulrikke personlig træner og underviser blandt andet på Paul Petersens Idrætsinstitut i OCR, løb og svømning.

”Jeg er utroligt taknemmelig for det samarbejde jeg har med Kuhrefysio sportsklinik, og jeg vil til hver en tid anbefale klinikken til andre, da jeg kan garantere en topprofessionel og personlig behandling. Gennem mit samarbejde med Kuhrefysio, er jeg blevet meget klogere på de små stabiliserende musklers betydning for min træning og vigtigheden af mobilitet og muskelsymmetri for at forblive skadefri i min sport. Forhindringsløb er en sport, der stiller store krav til agilitet, da man både skal være eksplosiv og udholdende, og en svag hofte eller immobile skuldre kan selv i en lille grad give anledning til længerevarende skader. Efter jeg er begyndt hos Kuhrefysio træner jeg smartere og jeg undgår skader, der påvirker min travle konkurrencesæson. Der er ingen tvivl om, at jeg er i de bedste hænder hos KuhreFysio.”

Kristian Munk Nielsen

Kristian Munk Nielsen født 1994, elitetriatlet. 

Kristian har en baggrund som fodboldspiller, men da han elsker fysiske udfordringer og være i god form fandt han triatlon. Struktureret træning siden 2013 har medført en hel masse fremgang og tilbagegang i form af skader og skavanker. 

For at forsætte udviklingen er det afgørende at holde sig så skadesfri som muligt, og til dette er Kuhrefysio en meget vigtig del for at blive bedre. 

Til dagligt træner Kristian med landets allerbedste triatleter, da han er en del af holdet Tri Team SDU, som er en kombination af landsholdstriatleter og OL truppen, der alle træner målrettet hver dag uge efter uge. 

Derudover læser han Finansøkonom på Erhvervsakademiet Lillebælt. 

 

“Jeg er utrolig glad for samarbejdet med Kuhrefysio, da de hjælper mig i høj grad med at blive en bedre triatlet. Jeg får hjælp til skader og skavanker og håndtere dem løbende, så jeg forebygger potentielle skadesproblemer. Jeg sætter stor pris på deres åbenhed og fleksibilitet. De har altid plads til at snakke eller lave en hurtig aftale. Jeg gør især stor brug af deres kompetente vejledning og alle de øvelser, som jeg får for som lektier til derhjemme, så jeg kan rette op på kroppens svage steder, så jeg fortsat kan have en krop i balance. Mette er den bedste fysioterapeut jeg nogensinde har mødt, og jeg har prøvet mange igennem tiden, da tri er en ekstrem hård sport for kroppen med de forskellige belastninger fra de tre sportsgrene. Jeg foreslår alle at lade vær med at prøve en masse fysioterapeuter en masse steder og bare tage den korte direkte vej til Kuhrefysio.”

Gustav Salhøj

Gustav Salhøj, født 2001, håndboldspiller.

Gustav har siden han var helt lille altid dyrket en masse sport, dog fandt han tidligt ud af at hans passion var for håndbold. Han har nu gennem en lang årrække spillet håndbold og fik i januar 2018 debut på U18-landsholdet.

Da håndbold er en meget fysisk hård sport, medfører det naturligvis mange skader. Derfor er det vigtigt at kunne få skadesbehandling hos Kuhrefysio, men også høj grad, at få hjælp til skadesforbyggende træning, inden skaden sker.

Til dagligt går Gustav i gymnasiet på Falkonergårdens Team Danmark-linje. Desuden spiller han håndbold i FIF, og det er derfor nærliggende at benytte sig af klinikken i Frederiksberghallen.

 

 

”Jeg har gennem årene haft en del skader og skavanker, som skyldes at jeg er vokset meget kombineret med at håndbold er en hård kontaktsport. Jeg er rigtig glad for samarbejdet med Kuhrefysio, og at jeg kan modtage både forebyggende behandling og vejledning, samt akut behandling når behovet opstår. Den akutte behandling er vigtig for mig, da programmet med træning og kamp kan være utrolig komprimeret i sæsonperioden. Derudover føler jeg at de er utrolig alsidige i deres viden og behandling af skader, og jeg er derfor altid sikker på at få den bedste behandling. Jeg vil uden tvivl anbefale Kuhrefysio til alle der går og døjer med nogle skavanker, eller bare ønsker at få den bedste fysioterapi.”

Christian Pedersen

Christian Pedersen, født 1972, forhindringsløber.

Christian har en baggrund som volleyball spiller, men blev i 2013 introduceret til forhindringsløb (OCR), og har siden deltaget i mange løb i ind- og udland. Siden hans debut har han arbejdet sig op til en plads i elitefeltet og har senest vundet guld i sin aldersgruppe til EM i 2018.

Ambitionen er at opnå en god placering til VM 2018, samt fastholde en plads i eliten så længe som muligt.

Christian benytter KuhreFysio primært til skadesforebyggelse og behandling af småskader der opstår i forbindelse med træning og konkurrencer.

Til hverdag arbejder Christian som IT konsulent.

“Som forhindringsløber (OCR) er mit samarbejde med KuhreFysio altafgørende for at jeg kan deltage på eliteplan. Det er ingen hemmelighed at jeg ikke hører til blandt de yngste i feltet, men det skal ikke afholde mig fra at dyrke den sport som jeg brænder for.
OCR er en fysisk krævende sportsgren som stiller høje krav til styrke, udholdenhed og smidighed. Skader er næsten er uundgåelige, men med den rette rådgivning kan de forebygges og er skaden sket kan den behandles. Jeg har stor glæde af at have ryggen dækket af KuhreFysio i begge henseender.
Mette er ekstremt dygtig og spotter lynhurtigt hvor der skal sættes ind, så behandling og øvelser har en hurtig effekt. Jeg har blandt andet døjet med ømme achillessener, men efter få behandlinger og daglige øvelser kunne jeg igen stå op om morgenen uden smerter.

Holdet bag KuhreFysio er professionelle og har en pragmatisk tilgang, hvilket gør at jeg ikke nødvendigvis skal holde pause fra min træning, men at træningen bliver tilpasset min skade.
Jeg vil til enhver tid anbefale KuhreFysio til andre.