Fysioterapi: +45 30 48 07 85 Sportsfysioterapi: +45 30 48 07 95

Ambassadører

Kuhrefysio sponsorerede atleter

Ulrikke Evensen

Ulrikke Evensen, født 1994, forhindringløber. Ulrikke elsker udfordringer og har i sin unge alder deltaget i stævner nationalt og internationalt sammen med Danish Obstacle Course Racers.

Ulrikke bruger Mette primært til skadesforbyggende vejledning, træning og småskavanker der opstår i forbindelse med træning og konkurrencer. Ambitionen er at stå på podiet i danske stævner i hendes alders klasse.

Forhindringsløber

Kristian Munk Nielsen

Kristian Munk Nielsen, født 1994, triatlet

Jeg har valgt at benytte Kuhrefysio som en vigtig del af min sportslige udvikling. Det vigtigste for mig er optimering af min træning og skadesforebyggelse. Mette hjælper mig med at optimere min restitution vha. manuelle behandlinger, mobiliseringer, manipulationer og sportsmassage. Med dem kan jeg lokalisere mine svagheder/ubalance i kroppen, som der skal rettes op på, så træningen ikke går til spilde. Det handler ikke kun om hvor hårdt eller hvor meget man træner, det handler om intelligent træning og hvor godt kroppen tager imod træningen.

Jeg har prøvet mange fysioterapeuter før, men Kuhrefysio har hjulpet mig konstruktivt og givet mig konkrete værktøjer at arbejde med, og jeg sætter stor pris på deres service og nærvær. Mette er nem at komme i kontakt med og tale med. Det er vigtigt, da kroppens skavanker godt kan være besværlige og komplicerede at forklare ind imellem.

Triatlet