Fysioterapi: +45 30 48 07 85 Sportsfysioterapi: +45 30 48 07 95

Kroniske smerter

Der er flere mennesker end man tror der lider af kroniske eller hyppigt tilbagevende smerter. Ofte forringer langvarige, kroniske smerter livskvaliteten markant. Jo tidligere, der bliver gjort en indsats, desto bedre. Langvarige smerter kan opstå efter trafikuheld, en operation eller som følgevirkning af sygdom.

 

 

Kroniske smerter kan påvirke dig på mange måde, det kan både have betydning for dit arbejde, og gå udover din familie, venner eller forhold.

Kroniske smerte kan være svære og udfordrende, da smerter i sig selv ikke er synlige. Det kan være svært for de mennesker omkring dig at forstå dine smerter og hvilke begrænsninger dine smerter giver dig. Du kan måske føle et behov for altid at skulle retfærdiggøre sygdommen overfor andre og mødes med mistro.

Nogle mennesker med kroniske smerter oplever depression, søvnforstyrrelser, dårlig hukommelse, mistet livsglæde og en tendens til at isolere sig fra omverdenen og blive asocial.

Kroniske smerter påvirker folk ikke kun fysisk, men også psykisk og socialt.

Kroniske smerter er oftest uspecifikke og opstår i muskler, leddene eller skelettet. Mange lider også af nerverelateret kroniske smerter. 

Behandling

Hos KuhreFysio behandler vi mennesket som en helhed. Det kan være svært med kroniske smerter, at have overskud til at lave mange øvelser, i det hele taget at skulle lave øvelser. Vi starter tit og ofte med at behandle dig- med vores hænder og kan supplere med øvelser, når/hvis der er behov for det. 

Former for kroniske smerter

  • Ansigtssmerter
  • Fibromyalgi
  • Gigtsmerter
  • Kronisk hovedpine og migræne
  • Piskesmældsskade (whiplash)
  • Nervesmerter som følge af operation

Book en tid til fysioterapi så vi kan hjælpe dig med at håndterer dine smerter

Søgeord: Kroniske smerter, smerter, kroniske smerter i muskler og led. Whiplash. Hovedpine. Migræne.