Fysioterapi: +45 30 48 07 85 Sportsfysioterapi: +45 30 48 07 95

Formthotics indlægsåler

Formthotics Custom Medical Orthotics produktsortiment er specielt designet til medicinsk professionel brug. Den brede vifte af produkter og unik form sikrer, at du opnår en brugerdefineret pasform, der passer til dine unikke fødder.

Vælg dine såler

Kombinationen af et lag polyetylenskum-materiale, med lav densitet ovenpå en base af skum med høj density, giver optimal komfort og stabilitet. Der er 18 forskellige standard stålet, som alle tilpasses til din fod og din sko. Størrelser fra kids, XXS til XXL.

De mest anvendte / solgte såler:

“Sommer-sålen” til dine ballerina

En Slankere og kortere pasform med en mindre profileret hælcup, uden at gå på kompromis med den perfekte støtte. Designet til business- og højhælede sko – passer perfekt til dine sommersko.

Ballerinasko formthotics

Original Dual Medium

Sålen vi anbefaler til de fleste. Optimal støtte af svang i foden. Anvendelig til alle dine sko, løb, vandring, håndbold, basket mm.

Stor hårdhed i bunden med et 60% blødere lag øverst. Øget biomekanisk støtte med forbedret komfort og stødabsorbering. 

Formthotics Original Dual Medium

Low Profile Dual Medium

Den unikke “dual density” konstruktion reducerer trykket fra “knopperne” og giver optimal komfort til foden. Sålen er mindre end Hike sålen, således at der er plads i fodboldstøvlen der har lav hælkappe.

Low Profile Dual Medium

Low volume Single Firm

Sål med tilspidset tåform for en bedre pasform i tætsiddende sko og støvler. Lav svangprofil medmindre støtte end de fleste andre modeller. Har en hårdhed der ligger midt mellem mellem og hård.

 

Formthotics Low Volume Single Firm

 

 

Klinik: Begge klinikker
Pris: 700,-
Pris: Konsultationstid 225,-
I ALT: 925,-

TIlpasning til foden

Din fysioterapeut vil udføre flere test for at vurdere hvilken støtte, din fod har gavn af. Fysioterapeuten kan ændre din Formthotics før termoformning (varmstøbning) af sålerne. Denne proces er meget hurtig og kan gennemføres i et besøg. Når Formthotics indlægssål er opvarmet, placerer du dine fødder inde i skoene, og Formthotics formen forsigtigt til konturerne på dine fødder og dine sko. Du vil bogstaveligt talt se din fodform indprentet i Formthotics efter at de er afkølet.